نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

بیانات رهبر انقلاب تمام سناریوهای آمریکا برای آشوب در ایران را برهم زد

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آمریکایی‌ها از طریق سناریوی آشوب در جریان اغتشاشات اخیر دنبال عقب راندن مسئولان از تصمیم‌شان بودند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدرضا نقدی با بیان این‌که آمریکایی‌ها از طریق سناریوی آشوب در جریان اغتشاشات اخیر دنبال این بودند تا مسئولان را از تصمیم‌شان عقب برانند، اظهار کرد: «فرمایش‌های حکیمانه مقام معظم رهبری در درس صبحگاهی‌شان تمام سناریوهای راهبردی آمریکا را برهم ریخت و مواضع مردم را نسبت به حوادث روشن کرد».

 

وی افزود: «خیلی‌ها نسبت به سناریوی دشمن غفلت کرده و تصور می‌کردند مسئولان باید نسبت به تصمیم‌شان در مورد بنزین عقب‌نشینی کنند و این شروعی ناخوشایند برای حوادث تلخ و بزرگ‌تر بود که همه این‌ها با بیان هوشمندانه و حکیمانه رهبری معظم انقلاب جمع شد».

 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: «دولت باید قدر این حمایت رهبر معظم انقلاب و مردم را بداند و به وعده‌هایی که به مردم داده عمل کند».

 

به گزارش آنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در درس خارج فقه درباره افزایش قیمت بنزین، فرمودند: «قبل از این‌که بحث را شروع بکنیم، من عرض بکنم که در این یکی دو روز، خب یک حوادثی به دنبال مصوبه‌ سران کشور، سران قوا اتفاق افتاد؛ دیروز، دیشب، پریشب، در برخی از شهرهای کشور و متأسفانه مشکلاتی هم درست شد، تعدادی جان باختند و مراکزی تخریب شد، از این کارها هم شد در این یکی دو روزه.».

 

ایشان گفتند: «شما ملاحظه کنید در این دو روز تقریباً یعنی دو شب و یک روزی که از این قضایا گذشته همه‌ مراکز شرارت دنیا علیه ما این کارها را تشویق کردند، از خانواده منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعه خبیث و جنایتکار منافقین، این‌ها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق می‌کنند ترغیب می‌کنند که این شرارت‌ها انجام بگیرد».

منبع: آنا

ارسال نظر